TRAFIKPRIS OVERRAKT PÅ SKÆRING SKOLE

Cykelby Aarhus fik onsdag morgen overrakt GF Fondens trafikpris på 100.000 kroner. Det skete på Skæring Skole, hvor et par hundrede børn fra 1. til 3. årgangn klappede lystigt i skolens festsal, da prisen blev overrakt til formanden for teknisk udvalg i Aarhus Byråd Camilla Frabricius (S). (Foto: Alex Tran/gftrafikpris.dk)

ANTBOYS FAR BESØGTE SKÆRING SKOLE

Børnebogsforfatteren Kenneth Bøgh Andersen besøgte tirsdag Skæring Skole, hvor han fortalte elever fra 4. og 5. årgang om sine bøger og om hvordan, det er at være forfatter. Læs mere her

Anne's klumme

Så syder Skæring Skole igen af børn og unge. Gensynsglæden bliver i disse dage udtrykt efter en lang – om end lidt kølig – dansk sommer, og i løbet af nogle dage vil hver en krog på skolen været taget i brug. Det vil summe af liv.

Vores SFO har sædvanen tro været i gang hen over sommeren. I år er et par af ugerne foregået på Lykkegården med rigtig gode erfaringer.

I ugen før skolestart mødte alle lærere ind til fælles arbejdsdage og rigtig mange børn startede i SFO – også mange af vores helt nye børnehaveklassebørn.

Vi har både nogle lærerstillinger og stillinger som specialpædagoger, der enten er ubesatte eller hvor nyt personale ikke kan starte fra skoleårets start.

Samtidig opsagde indskolingsleder Jette Borggaard Amstrup sin stilling lige før sommerferien. Det betyder, at vi nu har to lederstillinger opslået, hvor ansøgningsfristen var den 10. august. Vi forventer hurtigt at påbegynde ansættelsessamtaler, og vi håber, at stillingerne kan besættes fra den 1. oktober.

Vi beder derfor om forståelse for, at alt ikke lige kan håndteres og startes op, som vi kunne drømme om.

Når det er sagt, hersker der ingen tvivl om, at vi alle glæder os til det nye skoleår, hvor vi skal arbejde videre med implementeringen af intentionerne i skolereformen og ikke mindst arbejde videre med vores intentioner om en god skole:

 • Skolen skal være for livet
 • Uddannelse og dannelse skal gå hånd i hånd
 • Vi vil danne verdensborgere og ikke væddeløbsbørn
 • Vi har fokus på alsidighed, mangfoldighed og forskellighed i et inkluderende fællesskab

Velkommen til skoleåret 2015-16.

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

SKÆRBY 2015

 • ikon
  Jens Sønderbæk den 21-09-2015
  Frokost, mælk o.a. resten af året.
  Hvis du ikke har bestilt for okt-dec er det nu det er tid.
  Bestil via linket her under:
 • ikon
  Frank Helbo den 30-09-2015
  Kære alle
   
  Nu er min tid på Skæring skole ved at slut. Mange tak for samarbejdet til forældre, personale, ledelse og børn. Jeg har lært en masse og tager mange erfaringer med mig ”hjem” i dagtilbuddet, som helt sikkert kan bruges fremadrettet til at kvalificere vores samarbejde og sammenhæng mellem dagtilbud og skole endnu mere.
   
  Mvh.
  Helle
   
 • Gitte Jensen den 01-07-2015
  Dagsrytme/ringetider på Skæring Skole
  Hermed oversigt over dagsrytmerne i skoleåret 2015-16
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Billedkunst i 4c

2 x Messi