Telefon 87 13 96 00   E-mail: [email protected]   CVR: 55133018

Velkommen til det nye skoleår

Eleverne i de tre nye børnehaveklasser på Skæring Skoles havde mandag første rigtige skoledag. De blev mødt af en flagallé, som eleverne fra nogle af skolens yngste klasser stod for. De viftede med dannebrogsflag og gav high-five til de nye skolekammerater. Nogle var lidt overraskede over den stormende modtagelse, mens andre tog det med et stort smil. Blandt de sidste var Laura fra den nye 0.B, som havde glædet sig til den første dag i skolen. Der starter i år tre børnehaveklasser på Skæring Skole med tilsammen 67 elever. Der er ved indgangen til skoleåret 864 elever på skolen.

Afgangsbeviser til 67 elever

Der var afgangsbeviser til 67 elever, da 9. årgang på Skæring Skole torsdag i den sidste uge før sommerferien fik overrakt afgangsbeviser som afslutning på deres 10 år i folkeskolen.
Det skete ved en sammenkomst i skolens festsal, hvor eleverne blev sendt afsted fra skolen med taler af bl.a. skoleleder Anne Schwartz, pædagogisk leder i udskolingen Steffen Sax og skolebestyrelsesformand Martin Skov Møller.
Derudover holdt Clara Greve Fehsenfeld fra 9.D en tale på elevernes vegne.
Se billeder fra dimissionen her.

Flere parkeringspladser ved skolen

Når eleverne holder sommerferie fra fredag den 23. juni bliver skolens normale parkeringsplads afspærret. Der bliver nemlig i løbet af sommeren etableret 15 nye parkeringspladser, så det bliver nemmere at få en parkeringsplads.

Det er blandt andet etableringen af den store nye fælles tandklinik for flere skoler i den nordlige del af kommunen, der gør det nødvendigt med bedre parkeringsforhold for bilister.

En del buske bliver fjernet, for at gøre plads til de nye parkeringsbåse. Det betyder, at parkeringsområdet bliver nemmere at overskue, og sammen med en ny og bedre belysning, giver det også en større sikkerhed.

Hvis man i perioden frem til den 4. august, hvor den nye parkeringsplads er klar til brug, har brug for at parkere sin bil ved skolen, henvises der til parkeringspladsen ved HEI-hallen.

Renoveringen af parkeringspladsen betyder også, at de forældre, der bruger skolens parkeringsplads, når de afleverer eller henter børn i vuggestuen Tusindfryd eller i den integrerede institution Annekæret, skal finde andre steder at parkere.

Der er en del pres på parkeringspladsen om morgenen – specielt i vintermånederne – hvor det nogle gange kan være svært at finde en parkeringsplads. Med de nye parkeringspladser håber skolen, at det værste pres kan blive fjernet, så trafikken kan forløbe gnidningsfrit om morgenen.

Inden for den seneste tid har der også været besøg af kommunale parkeringsvagter om morgenen. De vil fremover dukke op med jævne mellemrum.

Ovenstående billede er en skitse til, hvordan de nye parkeringspladser bliver placeret. De røde prikker viser hver de nye parkeringspladser bliver etableret.

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Foto af skolens personale og børn taget ved skolens jubiluæm den 25. august

Det originale billede hænger i pedellernes vindue ved hovedindgangen til skolen. Her kan man lege "Find Holger" - eller hvem man nu gerne vil finde på billedet: en selv, en klassekammerat eller en voksen. Billedet kan også ses her i et større format.

ÅRGANG (2017-2018)

LEDIGE PLADSER (1.7.2017)