RESERVER LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER

Skolens forberedelser til Skærby-ugen fra den 14. september til den 19. september er i fuld gang. Man bør derfor sætte kryds i kalender lørdag den 19. september, hvor Skærbys markedsdag bliver gennemført fra kl. 10.00 til kl. 14.00.

I øjeblikket bliver eleverne fordelt i de 22 workshops, der er oprettet til lejligheden. De ældste elever har skrevet motiverede ansøgninger til de tre workshops, som de har ønsket at deltage i - i prioriteret rækkefølge, mens de mindste årgange blot har ønsket tre workshops, som de kunne tænke sig at være en del af.

Café Skærby og Restaurant Skærby har været meget populære sammen med House of Horror.

På forældreintra er der offentliggjort en donationsliste over hvilke materialer, der skal bruges i tre af de planlagte workshops, der er oprettet. Hvis man har noget af de efterlyste liggende hjemme, som man gerne vil donerer til Skærby-ugen, kan det afleveres på skolens kontor.

Anne's klumme

Så syder Skæring Skole igen af børn og unge. Gensynsglæden bliver i disse dage udtrykt efter en lang – om end lidt kølig – dansk sommer, og i løbet af nogle dage vil hver en krog på skolen været taget i brug. Det vil summe af liv.

Vores SFO har sædvanen tro været i gang hen over sommeren. I år er et par af ugerne foregået på Lykkegården med rigtig gode erfaringer.

I ugen før skolestart mødte alle lærere ind til fælles arbejdsdage og rigtig mange børn startede i SFO – også mange af vores helt nye børnehaveklassebørn.

Vi har både nogle lærerstillinger og stillinger som specialpædagoger, der enten er ubesatte eller hvor nyt personale ikke kan starte fra skoleårets start.

Samtidig opsagde indskolingsleder Jette Borggaard Amstrup sin stilling lige før sommerferien. Det betyder, at vi nu har to lederstillinger opslået, hvor ansøgningsfristen var den 10. august. Vi forventer hurtigt at påbegynde ansættelsessamtaler, og vi håber, at stillingerne kan besættes fra den 1. oktober.

Vi beder derfor om forståelse for, at alt ikke lige kan håndteres og startes op, som vi kunne drømme om.

Når det er sagt, hersker der ingen tvivl om, at vi alle glæder os til det nye skoleår, hvor vi skal arbejde videre med implementeringen af intentionerne i skolereformen og ikke mindst arbejde videre med vores intentioner om en god skole:

• Skolen skal være for livet
  • Uddannelse og dannelse skal gå hånd i hånd
  • Vi vil danne verdensborgere og ikke væddeløbsbørn
  • Vi har fokus på alsidighed, mangfoldighed og forskellighed i et inkluderende fællesskab

Velkommen til skoleåret 2015-16.

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

• 08-09-2015
    Forældremøde 4. årgang · 4X · 4Y · 4Z
  • 08-09-2015
    Forældremøde 3. årgang · 3A · 3B · 3C · 3D
  • 09-09-2015
    Bhv.kl. fotograferes · 0A · 0B · 0C · 0D
    Frank Helbo den 04-09-2015
    Hermed Nyhedsbrev nr. 2 for skoleåret 2015-16. Blandt andet med en præsentation af skolen to nye pædagogiske indskolingsledere.
    Freja Margrethe Ilsøe Hougaard den 02-09-2015
    Vedhæftet er en liste over materiale-donationer fra nogle af SKÆRBYS virksomheder.
    Vi håber, I har noget liggende, som virksomhederne kan bruge.

Anne Sehested Schwartz den 31-08-2015
    På torsdag offentliggør vi navne på Skæring Skoles to nyansatte indskolingsledere.
    I første omgang må I nøjes med det ene navn – VELKOMMEN til Celina Coles Aakjær, der pr. 1. oktober bliver en del af vores hverdag som pædagogisk indskolingsleder. Celina er læreruddannet, 36 år, bosiddende i Hornslet, pt. ansat på Sølyst Skolen men har i flere år været lærer på Auning skole og afdelingsleder samme sted.
    En nærmere præsentation følger på torsdag smiley

Billedkunst i 4c

2 x Messi