Foråret på vej

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Anne's klumme

Vi er kommet godt i gang med det nye kalenderår og har nu også budt velkommen til den sidste af tre vintermåneder - februar. Denne måned byder bl.a. på en mangeårig tradition, hvor vores elevråd afholder håndbold-/basketdag fredag inden vinterferien i uge 7.

Arrangementet afholdes for elever på 4.-9. årgang. Basketturnering for 4.-6. årgang og håndboldturnering for elever på 7.-9. årgang, som ønsker at deltage. For de elever, der ikke tiltrækkes af boldspil, er der alternativer, som i år er blevet kvalificeret i forhold til tidligere.

Turneringerne foregår i både Skæring-hallen og i HEI-hallen, og vores yngste årgange må komme på besøg efter aftale med de voksne, der har klassen.

Implementering af skolereform og ny arbejdstidsaftale drøftes fortsat flittigt i medierne. Der er kontinu-erligt stor opmærksomhed på og ikke mindst mange meninger om, hvordan det foregår og hvordan det burde foregå. Jeg tillader mig igen at nævne, at vi på Skæring Skole er rigtig godt på vej.

Netop i denne tid er vi internt optaget af at evaluere og gøre klar til justeringer og kvalificeringer frem mod planlægningen af næste skoleår.

Studietiden kom vi flot og godt fra land med, bl.a. også på baggrund af jeres opbakning. Vi har fortsat fat i den lange og konstruktive ende, men der er helt bestemt plads til forbedringer i forhold til både planlægning og bemanding af denne tid. Det arbejder vi med!

Nye begreber som primærvoksen, træffetid og udviklingssamtaler er blevet en del af vores hverdag og  afprøves på mange forskellige måder. Vi drager erfaringer og samler meninger, og denne feedback vil samlet set danne baggrund for, hvordan vi arbejder videre med af få området tydeligere defineret og beskrevet .

Bevægelse inkluderet i undervisningen afprøves og afvikles varieret, og vi ønsker os tid til at dele viden og hente inspiration, så det kan blive endnu mere og endnu bedre.

Sommerferie...

Toke Sønderskov Rossel den 22-04-2015
    Kære alle

Så er det tid til elevrådsmøde. Vi mødes i konferencelokalet torsdag d. 30. april fra 9.00 - 10.00
    1. Se vinderfilmen af kostkampagnen
    2. Evaluering af håndbolddag
    3. Evaluering af studietid og bevægelse årgangsvist
    4. Skærby 2015 - forslag til virksomheder
    5. Forskønnelse af skolen samt elevrådsevent
    6. Fodbolddag forår/sommer 2015
    7. Dagspræsentation via "allekald"
    8. Hvad laver 7.-9. klasserne i pauserne? Hvordan kan skolen hjælpe med at give pauserne indhold.
    9. Evt.

Vi vil gerne, hvis en af klassens primærvoksne gennemgår dagsordenen med klassen og sender indputs med elevrådsrepræsentanterne til mødet.

Mvh. EFU, Janne og Toke
    Anne Schwartz den 14-04-2015
    VI FLYTTER DETTE ÅRS FORÅRSKONCERT og BILLEDKUNSTUDSTILLING!
    Pga. sygdom blandt flere af vores musiklærere har vi besluttet at flytte dette års forårskoncert og billedkunstudstilling til uge 24, hvor vores SFO også afholder SFOfestival.

Dette års SOMMERKONCERT afholdes onsdag den 10. juni fra kl. 17 med optræden af 1.-3. årgang.  Fra kl. 19 optræder elever fra 4. årgang.
    Yderligere information og program følger, når vi nærmer os uge 24 smiley

Billedkunst i 4c