Telefon 87 13 96 00   E-mail: [email protected]   CVR: 55133018

BIDRAG TIL AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE

Aarhus Kommune har netop igangsat "Forældretilfredshed 2017", der giver forældre med børn i folkeskolerne i kommunen mulighed for via et spørgeskema at fortælle, hvad de mener om deres børns skole.

Skoleleder Anne Schwartz opfordrer alle forældre til at deltage i undersøgelsen.

”En høj forældredeltagelse er vigtig, for at vi kan bruge undersøgelsen som et værktøj i vores arbejde med at gøre vores gode skole endnu bedre”, siger hun.

”Resultaterne vil vi bruge i vores daglige arbejde i skoleledelsen og i skolebestyrelsen sammen med medarbejderne til at udvikle skolen. Efter den seneste forældretilfredshedsundersøgelse i 2015 besluttede vi bl.a. at revitalisere vores SFO. Ledelsen og skolens personale fik drøftet og genbeskrevet SFO-ens værdier og indhold. Om det har haft indflydelse på antal tilmeldte børn i SFO, ved vi ikke, men aktuelt har vi en meget høj deltagelse”.

96 procent af børnene er nu tilmeldt SFO-en.

Alle forældre får et link til undersøgelsen, der kan besvares elektronisk, i en mail eller et brev fra Aarhus Kommune. Hvis man helst vil besvare spørgeskemaet med kuglepen og papir, kan man få tilsendt en papirudgave af undersøgelsen ved at ringe til tlf. 51 61 80 75.

De første mails og breve blev sendt ud fredag den 10. marts og sidste frist for at deltage i undersøgelsen er 23. april.

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Foto af skolens personale og børn taget ved skolens jubiluæm den 25. august

Det originale billede hænger i pedellernes vindue ved hovedindgangen til skolen. Her kan man lege "Find Holger" - eller hvem man nu gerne vil finde på billedet: en selv, en klassekammerat eller en voksen. Billedet kan også ses her i et større format.

• Gitte Jensen den 02-12-2016
    Skæring Skoles elever og medarbejdere fortsætter det gode arbejde med fokuspunktet

Jeg passer på mine ting og rydder op efter mig selv og andre

• Gitte Jensen den 22-03-2017
    Madordning
    Der er nu åbent for madbestilling på http://www.skaeringskolemad.dk/
    for 2. kvartal 2017.

Frank Helbo den 11-03-2017
    Et nyhedsbrev med en opfordring til at deltage i "Forældretilfredshedsundersøgelse 2017", om skolemusicalen "Skammerens datter" og forældreforedrag om digital dannelse er vedhæftet denne besked.

ÅRGANG (2016-2017)

LEDIGE PLADSER (24.02.2017)