Telefon 87 13 96 00   E-mail: ska@mbu.aarhus.dk

4.a lavede masker på fagdag

Der har de seneste dage være fagdage på skolen, og to af dagene havde 4.a fagdag i håndværk og design. Her havde Jakob Bødskov valgt masker som tema. Eleverne så eksempler på afrikanske masker, og de fik fortalt om stammeliv på Ny Guinia. Desuden fik de orienteret om farvekombinationer og ornamentering. Derefter blev de selv sluppet løs, og det kom der en masse fordybelse og engagement ud af, fortæller Jakob Bødskov.

"Børnene knoklede igennem og arbejdede målrettet gennem to dage. Det var fedt at se", fortæller Jakob Bødskov, der selv har taget billederne af børnene og maskerne - for en gangs skyld i farver.

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Foto af skolens personale og børn taget ved skolens jubiluæm den 25. august

Billedet bliver i løbet af kort tid hængt op i skolens kantine. Her vil man så kunne lege "Find Holger" - eller hvem man nu gerne vil finde på billedet: en selv, en klassekammerat eller en voksen. Billedet kan også ses her i et større format.

ÅRGANG (2016-2017)

LEDIGE PLADSER (15.11.2016)