Telefon 87 13 96 00   E-mail: [email protected]   CVR: 55133018

Arbejdet med kunstgræsbanen er begyndt

Arbejdet med at bygge den nye kunstgræsbane ved Skæring Skole gik i gang den 2. maj. Den bliver etableret på grusbanen med lysanlæg lige ved skolen. Banen giver skolens elever mulighed for at spille mere fodbold udendørs i vinterhalvåret. Det vil bl.a. komme de elever på 7. til 9. årgang, der har fodbold som toning.

Banen koster 5 mio. kr. at etablere. Aarhus Kommune har betalt 3,1 mio. kr., mens resten er hentet hos HEI, sponsorer og bidrag i lokalområdet. Indsamlingen i lokalområdet har givet 300.000 kr. – fordelt på omkring 200 bidragydere.

Stjernekok på besøg hos 6.D

Stjernekokken Gorm Wisweh besøgte torsdag den 6. april 6.D i skolekøkkenet på skolen. Besøget var 1. præmien i Coops "GoCook Madkassen"-landskonkurrence, som 6.D vandt i år. Coop lavede denne youtube-video, der beskriver stemningen i køkkenet inden klassen forældre var inviteret til spisning med pizza, rabarberkompot og kødboller.

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Foto af skolens personale og børn taget ved skolens jubiluæm den 25. august

Det originale billede hænger i pedellernes vindue ved hovedindgangen til skolen. Her kan man lege "Find Holger" - eller hvem man nu gerne vil finde på billedet: en selv, en klassekammerat eller en voksen. Billedet kan også ses her i et større format.

Frank Helbo den 23-05-2017
    Hermed et nyt nyhedsbrev fra skolen om bl.a. sidste årets musical "Skammerens datter" og hærværk på skolen i løbet af den forgangne weekend.
    Anne Sehested Schwartz den 22-05-2017
    VI har brug for hjælp til at forhindre, at weekendens hændelser gentager sig!
    Afbrænding af borde-og bænkesæt i Kongsgården samt hærværk og graffiti i A-gården.
    De unge må hjertens gerne benytte sig af udearealerne omkring skolen, MEN hærværk og ødelæggelser skal vi have stoppet. Der er unge, som skal have hjælp til at opføre sig ordentligt,og vi vil i øvrigt SÅ gerne kunne bruge skolens midler på noget rart og konstruktivt for eleverne frem for arbejdsløn til oprydning, reperationer og nyindkøb af materiel.
    Giv skolen eller klubben en melding, hvis I har viden om, hvem vi skal i dialog med,  og gå forbi skolens udearealer på jeres hunde-luftetur om aftenen. Politiet skal kontaktes, hvis I oplever ulovligheder.

Anne Sehested Schwartz den 19-05-2017
    Tak til skolens elever og medarbejdere for en succesfuld gennemførelse af vores årlige brandøvelse. På under 9 min. var alle lokaler tømte og tjekkede af. Alle elever og alt personale var samlet på den store fodboldbane ved HEIhallen.  FORNEMT!
    TAK også for to fantastiske Forårskoncerter onsdag og torsdag. Stor forældreopbakning, høj kvalitet af elevernes musiske indslag suppleret af en flot kunstudstilling i gymnastiksalen.  - I ønskes alle en dejlig weekend!

ÅRGANG (2016-2017)

LEDIGE PLADSER (3.5.2017)