Telefon 87 13 96 00   E-mail: ska@mbu.aarhus.dk

Programmet klar til jubilæumsfesten

På skolen er vi i gang med de sidste forberedelser til jubilæumsarrangementet torsdag den 25. august, hvor det bliver markeret, at det er 40 år siden, at skolen blev indviet. Der er nu et mere detaljeret program klar for dagen, som kan ses ved at klikke her.

På linket kan der også ses en liste over de boder, der kan findes på markedspladsen. Derudover vil eleverne fra skolens SFO også etablere cirka 15 boder i området lige over for kantinen, hvor man bliver stillet over for forskellige former for udfordringer.

Vi er glade for, at det ser ud til at blive en perfekt dag for sådan en begivenhed (tre bank under bordet), og vi håber på, at rigtig mange mennesker har lyst til at deltage i arrangementet, hvor det er muligt at sammensætte sin egen aftensmad ved indkøb fra de forskellige boder.

Maden kan spises forskellige steder på skolen. Nogle forældreråd har reserveret deres børns klasselokale for at lave fællesspisning der. Andre kan benytte skolens festsal eller en stor tipi, der bliver opstillet til lejligheden.

Hvis man bor tæt på skolen, kan det måske være en gode ide at lade bilen blive hjemme i garagen eller carporten og i stedet tage cyklen eller gå hen på skolen. Vi forventer, at der bliver trængsel på parkeringspladserne ved skolen og hallerne i løbet af dagen.

Vi glæder os til at se jer. Vi håber, at I alle kommer til at nyde samværet med børn, lærere og andre forældre, og at det bliver en rigtig hyggelig dag.

Vel mødt.

71 elever startede i tre børnehaveklasser

71 forventningsfulde børn mødte onsdag formiddag den 10. august op ved Skæring Skoles vandbassin sammen med deres - måske lige så forventningsfulde - forældre for at begynde deres skoleliv. Det var en smule koldt og solen havde gemt sig bag skyerne. Som det første lærte de en lille velkomstsang, hvorefter de klassevis gik til deres klasselokale, der danner rammen om deres dagligdag det første år på skolen. De fleste af børnene har dog i forvejen været på skolen et par gange inden første skoledag, og de var derfor forholdsvis fortrolige med, hvad der skete den første dag og i den efterfølgende tid. Skæring Skole har ved skoleårets start 877 elever fordelt på 43 klasser.

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Billedgalleri

ÅRGANG (2016-2017)