Telefon 87 13 96 00   E-mail: [email protected]   CVR: 55133018

Etik på de sociale medier

Repræsentanter fra Center for Digital Pædagogik vil onsdag formiddag den 25. januar på et årgangsarrangement i festsalen for 5. til 9. årgang fortælle eleverne om etik på de sociale medier og digital dannelse.

Lærere og pædagoger på skolen har inden for den seneste tid oplevet, at adfærden på de sociale medier påvirker og udfordrer de unge.

”Vi vil forsøge at opbygge en kultur om, hvordan man opfører sig på de sociale medier”, siger pædagogisk leder Steffen Sax.

”Det handler bl.a. om det sprog man bruger, når man sender beskeder til hinanden – men også om at de unge sender billeder til hinanden, der kan være krænkende”.

Center for Digital Pædagogik er en selvejende institution, der gennem ti år har forsøgt at lære unge at undgå de faldgruber, som brugen af de sociale medier giver. Foredraget vil specielt handle om sprogbrug, billeddeling og etiske overvejelser – samt at finde den gode mobilstil.

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Foto af skolens personale og børn taget ved skolens jubiluæm den 25. august

Billedet bliver i løbet af kort tid hængt op i skolens kantine. Her vil man så kunne lege "Find Holger" - eller hvem man nu gerne vil finde på billedet: en selv, en klassekammerat eller en voksen. Billedet kan også ses her i et større format.

• Gitte Jensen den 02-12-2016
    Skæring Skoles elever og medarbejdere fortsætter det gode arbejde med fokuspunktet

Jeg passer på mine ting og rydder op efter mig selv og andre

Steffen Sax den 02-01-2017
    Kære elever og forældre på 5. - 9. årgang

Onsdag d. 25. januar om formiddagen er der foredrag for eleverne om "Netetik og digital dannelse"

Se vedlagte flyer.

Godt nytår til alle - hilsen Steffen
    Frank Helbo den 20-12-2016
    Hermed Nyhedsbrev nr 3 skoleåret 2016-2017 fra Skæring Skole med artikler, der er både ”nice to knew” og ”need to know”. Du kan f.eks. læse om hvordan der arbejdes med relationskompetence i klasserne, hvorfor der bliver opsat overvågning nogle steder på skolen, og om hvordan det gavner eleverne på 2. årgang, at de i en time om ugen bliver undervist i skak. God fornøjelse.

ÅRGANG (2016-2017)

LEDIGE PLADSER (03.01.2017)