Lejrskole

Skolens vision

Skæring Skoles er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Anne's klumme

Kære elever og forældre på Skæring Skole

Vi står med begge ben dybt plantet i arbejdet med implementeringen af den nye folkeskolereform (FSR). Reformen kræver omfattende forberedelser. Vi bestræber os på at være ordentlige, grundige og visionære på én og samme tid. Vi ønsker at komme i mål med de mange nye udfordringer FSR og den nye arbejdstidsaftale for lærere og pædagoger byder på - sideløbende hermed skal budget og normering af personale også falde på plads. Puslespillet har mange afgørende brikker, og det er absolut ikke ligegyldigt hvordan de bliver sat sammen hvis vi skal lykkes med den nye reform.

I medierne og i offentligheden bliver der skrevet og sagt meget om FSR. Den bliver rost, og den bliver voldsomt kritiseret. Ikke mindst inklusionsdebatten er højt profileret. Om man kan lide den eller ej, er i skolens optik ikke så vigtig, den er et politisk bestemt vilkår som vi på Skæring Skole tager på os. Og når det er sagt, ser vi faktisk en masse muligheder i reformen. Den ER et svar på nogle af de udfordringer vi står med i den moderne skole.

Som forælder på skolen kan man måske sidde og tænke ”Hvad kommer der reelt til at ske?” Bliver hverdagen for vores børn anderledes? Hvad tænker Skæring Skole om FSR og inklusion?

Ser vi på reformen i sin helhed, rummer den en række muligheder for at gøre Skæring Skole til en bedre skole.

Hele klummen kan læses her:https://skaering-skole.skoleporten.dk/spa/dokumenter-download/40e75ba3-e7f5-48b5-959f-d482820f732a/True/Klumme%20marts%202014%20(justeret%20til%20SkolePorten%20).pdf

Forår i Bærhaven

Sommerferie...

Fordybelse

• Gitte Jensen den 27-06-2014
    Skemaer 2014-2015
    Der arbejdes stadig på skemaerne, og de vil være på intraen senest i uge 32.
    Rigtig god sommerferie til allesmiley
    Jens Sønderbæk den 24-06-2014
    SKOLEINTRA LUKKET I UGE 28. (ForældreIntra-/Elev-/Personale-)
    SkoleIntras driftsmiljø overgår juridisk fra UNI•C til itslearning 1. juli. Men selve den fysiske flytning påbegyndes først fra uge 28 (7. juli). Overgangen er en særdeles kompleks operation, og der skal derfor forventes nedetid i uge 28 og systemarbejder i uge 29 og 30.

Overvej derfor, om der er informationer i SkoleIntra, som I skal bruge i denne periode (fx kontaktlister) og sørg for at printe eller gemme dem som pdf-filer.
    Læs en vejledning på itslearnings hjemmeside.
    Her kan I også læse om systemarbejdet."
    Anne Schwartz den 24-06-2014
    Hermed skoleårets sidste Nyhedsbrev JUNI 2014 med bl.a. vigtig information om elementer i den nye folkeskolereform smiley

SFO Rollespil maj 2014

Øjeblikke