Lucia 2014 - 1. kl. SFO-piger

Skolens vision

Skæring Skoles er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Anne's klumme

Skæring Skole syder igen af børn og unge, der hilser på, giver knus og er fyldt med gensynsglæde i øjnene efter en dejlig lang sommer.  Skoleåret 2014-2015 er skudt i gang, og det er virkelig en fornøjelse igen at have liv rundt i hver en krog af skolen.

Mandag i uge 33 mødte alle elever fra 1. – 9. årgang ind kl. 8.00 på matriklen, og en halv time senere tog vi imod 69 nye og unge forventningsfulde børn ved bassinet.

Første skoledag i et 10 års ”studie” blev sat i gang, og forældrene blev, traditionen tro, budt på kaffe/the og friskbagt brød i festsalen, hvor vi i ledelsen, som altid, havde meget på hjertet:

• Skolen er for livet
  • Uddannelse og dannelse skal gå hånd i hånd
  • Vi vil danne verdensborgere og ikke væddeløbsbørn
  • Vi har fokus på alsidighed, mangfoldighed og forskellighed i et inkluderende fællesskab

Rigtig mange har hørt det før - men gentagelse fremmer som bekendt forståelsen - så jeg undlader ikke at repetere og minde om, at den mest afgørende faktor for at vi lykkes med vores børn, er forældrenes bidrag og engagement.

Læs hele indlægget her

2 x Messi