Forårsfornemmelser

Skolens vision

Skæring Skoles er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Anne's klumme

Kære elever og forældre på Skæring Skole

Vi står med begge ben dybt plantet i arbejdet med implementeringen af den nye folkeskolereform (FSR). Reformen kræver omfattende forberedelser. Vi bestræber os på at være ordentlige, grundige og visionære på én og samme tid. Vi ønsker at komme i mål med de mange nye udfordringer FSR og den nye arbejdstidsaftale for lærere og pædagoger byder på - sideløbende hermed skal budget og normering af personale også falde på plads. Puslespillet har mange afgørende brikker, og det er absolut ikke ligegyldigt hvordan de bliver sat sammen, hvis vi skal lykkes med den nye reform.

I medierne og i offentligheden bliver der skrevet og sagt meget om FSR. Den bliver blevet rost, og den bliver voldsomt kritiseret. Ikke mindst inklusionsdebatten er højt profileret. Om man kan lide den eller ej, er i skolens optik ikke så vigtig, den er et politisk bestemt vilkår som vi på Skæring Skole tager på os. Og når det er sagt, ser vi faktisk en masse muligheder i reformen. Den ER et svar på nogle af de udfordringer vi står med i den moderne skole.

Som forælder på skolen kan man måske sidde og tænke ”Hvad kommer der reelt til at ske?” Bliver hverdagen for vores børn anderledes? Hvad tænker Skæring Skole om FSR og inklusion?

Hele klummen kan læses her: http://skaering-skole.skoleporten.dk/sp/p236099/file/Fullscreen/a52ec4b5-4118-4fa7-b2cf-93c9d74cc4b4

Fordybelse

Anne Schwartz den 24-04-2014
    Vedhæftet her til alle forældre i SFO et kort April Nyhedsbrev nr. 2 smiley
    Lis Amtoft den 22-04-2014
    Modersmålsundervisning 2014/15

Så er det tid for tilmelding til sprogundervisning på EU/EØS modersmål for skoleåret 2014-15. Modersmålsundervisning er et gratis kommunalt tilbud for skolebørn i Aarhus Kommune.

Hvem er berettigede?
    En af elevens forældre skal være bosat i Danmark, og være statsborger i et EU-land eller EØS land (Island, Liechtenstein og Norge). Herudover er man også berettiget, hvis færøsk eller grønlandsk tales i hjemmet.

Læs mere: http://www.moellevang-skole.dk/ - i hovedmenuen til venstre, ”EU og EØS sprog”.

Tilmeldingsfrist d. 23. maj 2014

Gitte Jensen den 11-04-2014