Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Telefon 87 13 96 00   E-mail: ska@mbu.aarhus.dk

Sidste skoledag ved bassinnet

Fredag den 27. maj var sidste skoledag før læseferien for 9. årgang, og de mundtlige afgangsprøver venter i de kommende uger. Læs mere

Tre forårskoncerter med klapsalver

Tilstrømningen var stor til alle tre forårskoncerter i festsalen på Skæring Skole onsdag den 18. maj  og torsdag den 19. maj – to for 0. til 3. årgang onsdag eftermiddag og aften samt en for 4. til 6. årgang torsdag aften.

Næsten 400 forældre og andre voksne familiemedlemmer mødte frem til koncerterne sammen med alle de optrædende børn og søskende. Læse mere

Skolen forbereder 40 års jubilæum

Den 25. august er det 40 år siden, at Skæring Skole officielt blev indviet. Det skal fejres – men efter al sandsynlighed ikke med fyrværkeri. At skolen jo faktisk er en del år ældre, hvilket en sten ved indkørslen til skolen indikerer, er en helt anden historie, som vi håber, at vi kan løfte sløret for i forbindelse med jubilæet. Læs mere

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

Billedgalleri

8.d åbnede carwash

 • ikon
  Frank Helbo den 25-04-2016
  Mundtlig eksamen for 9. årgang
  Eleverne i de fire 9.-klasser har her til morgen fået at vide hvilke fag, som de har trukket til mundtlige afgangsprøver.
  9.f: Geografi og kristendomkundskab
  9.x: Samfundsfag og idræt
  9.y: Tysk og idræt 
  9.z: Samfundsfag og geografi
  Geografi foregår skriftelig - digital selvrettende, som det hedder - så 9.z får en ekstra skriftelig eksamen og kun fire mundtlige, mens de andre to klasser skal op i fem mundtlige fag. Alle tre klasser skal mundtligt op i dansk, engelsk og fysik/kemi.
  Planen for de skriftlige prøver kan ses her. Planen for de mundtlige prøver er under udarbejdelse og vil blive lagt på intra, så snart den er færdig.
 • ikon
  Frank Helbo den 18-03-2016
  Hermed et nyt nyhedsbrev (Marts 2016), hvor Anne Schwartz blandt andet fortælles om udvidelsen af tandklinikken og nye mulige parkeringspladser til tandklinikken syd for skolen.
 • ikon
  Frank Helbo den 11-02-2016
  NYHEDSBREV
  Hermed et nyhedsbrev fra Skæring Skole samt et brev med skolens reaktion på forældretilfredshedsundersøgelsen 2015. Den officielle rapport kan findes på skolens hjemmeside her:
 • 01-06-2016
  15:30-19:30
  Udviklingssamtaler · 5A
  1

Billedkunst i 4c

Besøgstæller

875777