Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Telefon 87 13 96 00   E-mail: ska@mbu.aarhus.dk

Skolernes motionsdag

Den sidste skoledag før efterårsferien blev traditionen tro brugt på skolernes årlige motionsdag. De to mindste årgange løb en eller flere omgange rundt om skolen – alt efter hvor meget de kunne klare. Eleverne fra 2. til 9. årgang løb på stranden. Der var etableret to ruter. En var på tre kilometer – halvanden kilometer langs stranden ind mod byen og den samme strækning tilbage til start, der altså også var mål. Den anden rute var på fem kilometer – efter det samme princip som den korte rute. Rigtig mange af eleverne løb flere ture i løbet af formiddagen, hvor de f.eks. kombinerede de to ruter. Præmieoverrækkelse fandt sted ved bassinet ved middagstid, hvorefter børnene blev sendt på efterårsferie.    

Foto af skolens personale og børn taget ved skolens jubiluæm den 25. august

Billedet bliver i løbet af kort tid hængt op i skolens kantine. Her vil man så kunne lege "Find Holger" - eller hvem man nu gerne vil finde på billedet: en selv, en klassekammerat eller en voksen. Billedet kan også ses her i et større format.

Billeder fra skolens 40 års jubilæum

Skolens vision

Skæring Skole er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerte og hjerne.

Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer os i møde.

 • ikon
  Frank Helbo den 12-10-2016
  ELEVAVISER OM TRÆ
  På 8. årgang har eleverne den seneste tid arbejdet med et tværfagligt projekt om træ. Det er sket i fagene geografi og biologi. De har i den forbindelse udarbejdet aviser med træ som tema. Eleverne har selv stået for layout af aviserne og skrevet teksten.
  Arbejdet har været en forberedelse af den nye afgangsprøve i naturfagene, der er indført fra dette skoleår. Her kan eleverne blive stillet over for en tværfaglig opgave af problemformulerende karakter.
  Inspirationen til undervisningen er hentet på hjemmesiden ”Skoven i skolen”, der er etableret i samarbejde mellem Undervisningsministeriet, Dansk Skovforening, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Træ.dk, der er et samarbejde mellem en lang række forskellige foreninger og organisationer, hvor træ udgør en væsentlig del af deres arbejde.
  Her ses et par af de magasiner, som eleverne har udarbejdet.
   

Ledige pladser

 ÅRGANG (2016-2017)

  LEDIGE PLADSER (20.09.2016)

       Børnehaveklasser
       (3 klasser)

     Ingen

 1. årgang
  (4 klasser)

     4

 1. årgang
  (3 klasser)

     1

 1. årgang
  (4 klasser)

     10

 1. årgang
  (4 klasser)

     6

 1. årgang
  (3 klasser)

    Ingen

 1. årgang
  (4 klasser)

    Ingen
(venteliste)

 1. årgang
  (3 klasser)

    Ingen

 1. årgang
  (4 klasser)

    12

 1. årgang
  (4 klasser)

     17

Besøgstæller

990068